Poštovani kupci,

prvo Vam želimo predstaviti našu novu tvrtku Registar Automobili d.o.o. koja je ogranak firme Registar d.o.o. koja već 15 godina uspješno posluje na području Primorsko-Goranske i Zadarske županije.

Registar Automobili d.o.o. će za Vas kontinuirano poboljšavati svoju ponudu i uslugu kako bismo Vam pružili sigurnost i kvalitetu kod kupovine rabljenog automobila, te zasluženu podršku i održavanje Vašeg automobila i nakon kupnje.

Kod nas možete dobiti tražene informacije i stručnu podršku pri kupnji rabljenog automobila, te možete kupiti automobil, prodati svoj automobil, riješiti financiranje, možemo za Vas obaviti uslugu tehničkog pregleda, ugovoriti osiguranje, tako da Vama maksimalno smanjimo teret papirologije i administrativne strane kod kupnje rabljenog automobila.

Naš asortiman automobila će biti izložen u našem izložbeno/prodajnom salonu koji se nalazi na Viškovu, na adresi Marinići 165.

Također nudimo i uslugu uslužne prodaje automobila što znači da ćemo Vam pomoći da s nama u suradnji lakše prodate svoj automobil iako ne kupujete drugi.

Za one najzahtjevnije koji žele auto ''skrojen po njima'' i tu imamo rješenje. U dogovoru s Vama naći ćemo vozilo koje udovoljava zadanim kriterijima, omogućiti da se iz bilo kojeg dijela Europe ako ne i svijeta auto doveze u Repubilku Hrvatsku sa riješenom papirologijom i svime ostalim. Vi samo morate pokazati prstom na ''TAJ'' autumobil.

U dijelu financiranja s našim partnerima (leasing kućama, bankama, kartičarskim kućama) omogućujemo najpovoljnije i najjednostavnije financiranje kupnje automobila.

Najnovija vučna služba koja će biti u pogonu 0-24h Vam daje dodatnu sigurnost da uz nas nikada niste sami, pa čak i ako ostanete u kvaru ili Vam se desi prometna nezgoda.

Stojimo Vam na usluzi za sve Vaše potrebe i pitanja te se slobodno obratite na telefon ili mail.

Svim dosadašnjim i budućim kupcima hvala na povjerenju,

Uprava Registar Automobili d.o.o.